Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To 70o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα θα ανοίξει το θρίλερ της Mitzi Peirone’s “Saint Claret” 

Το 70o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα στην Ιταλία ανακοινώνει την παγκόσμια πρεμιέρα του θρίλερ “Saint Claret” της Mitzi Peirone’s.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 19 Ιουλίου στη Σικελία.

Το θρίλερ είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Don Roff “Clare at Sixteen”, η ταινία Saint Clare θα ανοίξει το φεστιβάλ στο εμβληματικό Teatro Antico το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Πλοκή

Σε μια μικρή πόλη, μια μοναχική νεαρή γυναίκα στοιχειώνεται από φωνές που να την οδηγούν να δολοφονήσει κακοπροαίρετους ανθρώπους και να ξεφύγει, μέχρι που η τελευταία της δολοφονία την ρουφάει η Rabbit Hole γεμάτη διαφθορά, εμπορία ανθρώπων και οράματα από το υπερπέραν.

Την ταινία σκηνοθετεί η βραβευμένη Ιταλίδα σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος Mitzi Peirone,η οποία συνέγραψε επίσης το σενάριο με την Guinevere Turner (American Psycho). Η Bella Thorne (Divinity) στον ομώνυμο ρόλο με τους Ryan Philippe (Crash) και Rebecca DeMornay (Wedding Crashers) να υποστηρίζουν.

Συμμετέχουν: David Chackler, Arielle Elwes, Joel Michaely, Zola Jesus.

«Δεν θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε καλύτερο ντεμπούτο για την ονειρική ταινία μας από την πανέμορφα ιστορική Ταορμίνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ταπεινωμένοι, ειδικά για μια εικόνα που εμβαθύνει στην πνευματική ομορφιά, γυναικεία αγιότητα και μοίρα, δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι στον κόσμο από τη Σικελία», δήλωσε η Peirone.

Η Mitzi Peirone, στα 26 της, έγινε η πρώτη που χρηματοδότησε με επιτυχία μια ταινία μεγάλου μήκους με κρυπτονομίσματα.

Η ταινία της “Braid” έκανε πρεμιέρα σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου όπου έλαβε πολλές διακρίσεις και υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λωζάνης.

Η Bella Thorne επιστρέφει στην Ταορμίνα μετά την επιμέλεια μιας εορταστικής βραδιάς στο φεστιβάλ πέρυσι. Ένας σκηνοθέτης σε άνοδο, η δεύτερη μικρού μήκους ταινία της Unsettled ξεκινά ένα ωραίο φεστιβαλικό κύκλωμα αυτόν τον μήνα. Και θα το κάνει!

Επίσης, σύντομα θα διευθύνει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της “Color You Hurt”.

Ανακοινώθηκε επίσης από το Φεστιβάλ Ταορμίνα ότι φέτος η αναμενόμενη επερχόμενη ταινία, “Twisters”, η οποία θα κάνει την ιταλική πρεμιέρα της στο φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα προωθείται και διοργανώνεται από το Fondazione Taormina Arte Sicilia με την υποστήριξη του Assessorato del Turismo dello Sport e dello Spettacolo della Regione Siciliana (Τμήμα Τουρισμού, Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας της Περιφερειακής Αρχής της Σικελίας), της Σικελίας , Film Commission, ο Δήμος της Ταορμίνα και η Γενική Διεύθυνση Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων (MiC).

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προκλητικό, νέο, σπορ SUV θα συστήσει τη μάρκα σε μία νέα γενιά μελών της Tribe. Σύμφωνα με τον Γουέην Γκρίφιθς, CEO της Cupra:...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων, άνεσης σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και ενός ευρύχωρου εσωτερικού που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες, διαμορφώνει τον αποκλειστικό χαρακτήρα της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι ρίζες που άπλωσε το Dacia Duster στον ελληνικό αυτοκινητικό ψυχισμό με τις δύο προηγούμενες γενιές, του 2010 και του 2017, δεν μπορεί παρά...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από χθες το βράδυ η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ τραγουδούσε. Σύμφωνα με το...