Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών ανακοινώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου.

– Την Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
– Στις 26 Αυγούστου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Την Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

– Στις 30 Αυγούστου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2021, αποφάσισε οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις να πληρωθούν τις ίδιες ημερομηνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Mini Cooper C εντυπωσιάζει με την ακαταμάχητη γοητεία και τα μοναδικά χαρίσματά του. Με τις συμπαγείς αναλογίες και τον αποδοτικό τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα του,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το μεγαλύτερο test-ride event της χρονιάς θα λάβει χώρα αυτό το διήμερο σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο χώρο με υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας, και το παρόν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Citroen ανανεώνει το best seller της Ευρωπαϊκής αγοράς, με το νέο επαναστατικό C3 το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι Διεύθυνση Ανάπτυξης Φορολογικών Εφαρμογών (Δ.Α.Φ.Ε.) έχει εδώ και δέκα μέρες ξεκινήσει να στέλνει ειδοποιήσεις, μέσω mail όπου αυτό είναι εφικτό, για να ενημερώσει...