LIFESTYLE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Αυτό ήταν φάουλ του Δημήτρη Ουγγαρέζου»

«Ο Νίκος Μουτσινάς έδειχνε καθημερινά πόσο υπέφερε που έκανε αυτή την εκπομπή», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Λιάνα Ζημάλη. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός μίλησε για όλους και για όλα.

«Είναι απολύτως λογική η τηλεοπτική πρωτιά της Φαίης Σκορδά. Οι άλλες εκπομπές είναι ‘αγχωτικές’. Η φασαρία, οι μονόλογοι του παρουσιαστή, η βαβούρα, δεν αρέσουν πια στον κόσμο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πιο χαλαρός και έχει περισσότερο χρόνο στη Φαίη», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω μεγαλύτερους σε διάρκεια μονολόγους απ’ ότι θα έπρεπε. Υπάρχουν μονόλογοι – διαγγέλματα. Υπάρχουν 4-5 άτομα σημαντικά μαζί του, τα οποία πρέπει να βρουν χρόνο να πουν την άποψή τους, θα γίνει χαμός για να προλάβουν».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Έκανε ένα φάουλ ο Δημήτρης. Το επόμενο βράδυ, σε ένα event, είπε ότι εγώ τον τσίγκλησα και μίλησε. Την ώρα που έλεγα εγώ την άποψή μου ενοχλήθηκε ο Δημήτρης και είπε τη δική του με έντονο τρόπο. Δεν τον διέκοψα εγώ για να τον τσιγκλήσω».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε στη συνέχεια: «Επίσημα δεν μου έχουν πει να κάνω τον ρόλο του ‘κακού’ σε εκπομπή, ανεπίσημα ναι. Δεν μου έχει πει κανείς να κάνω τον ‘κακό’, ίσως γιατί ξέρουν ότι αυτό θα γίνει αργά και γρήγορα. Με έχουν προκαλέσει πολλές φορές σε εκπομπή, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι κάποιοι μου πήγαιναν κόντρα για να πάρουν από μένα το ζητούμενο».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου λείπει από την τηλεόραση. Έδειχνε καθημερινά πόσο υπέφερε που έκανε αυτή την εκπομπή. Θεωρώ ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν στοχοποιεί πρόσωπα. Δεν συμφωνώ με την υπερβολή να είμαστε στην τσίτα για το ποιος ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα. Ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να απαντάει λιγότερο».

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Η Ματούλα Ζαμάνη μπορεί να κάνει ότι θέλει στη συναυλία της. Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε. Αν δεν είχε τη συγκεκριμένη φυσική κατάσταση, θα γινόταν θέμα συζήτησης; Στον Σάκη Ρουβά ήταν το ζητούμενο να το κάνει. Το 2009 όταν του έγινε ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, σηκώθηκε δημοσιογράφος και τον ρώτησε εάν θα σκίσει το μπλουζάκι».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ένα νέο φάρμακο που δρα και στα δύο κύρια σημεία συσσώρευσης των πρωτεϊνών Tau, βασικού παράγοντα νευροεκφυλισμού στη νόσο Αλτσχάιμερ, ανέπτυξε μια διεθνής ομάδα...

ΥΓΕΙΑ

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα «κουμπί παύσης» στην πρώιμη ανθρώπινη ανάπτυξη. Αυτός ο βιολογικός μηχανισμός ήταν από καιρό γνωστός σε άλλα θηλαστικά, αλλά η ανακάλυψή του...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον χαιρετισμό του Πρωθυπουργού, που απευθυνόταν στους υποστηρικτές του κόμματος, κορυφώθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στα ιστορικά γραφεία του κόμματος στην...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για πολλούς φίλους του μπάσκετ, η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει ξανά ισχυρή υποψηφιότητα για μία θέση στο Final Four, αφού προχώρησε σε αρκετά καλές προσθήκες....

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version