LIFESTYLE

Ζενεβιέβ – Πυρ ομαδόν από Ουγγαρέζο και Νικολαΐδου: “Στο GNTM έλεγε στα κορίτσια “πώς είσαι έτσι;”, τώρα μιλάει για απρεπή σχόλια”

“Όσοι είναι φίλοι της είναι καλοί. Είναι μία παρέα αυτή που ξεκίνησε από το GNTM και ακολουθούμε την πορεία τους ανάλογα με τη φάση που βρίσκονται, αν πηγαίνονται ή όχι”.

Τα βέλη τους προς τη Ζενεβιέβ Μαζαρί έριξαν από κοινού Δημήτρης Ουγγαρέζος και Νάνσυ Νικολαΐδου. Οι δύο συντελεστές του Buongiorno εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την παρουσιάστρια του Star το πρωί της Παρασκευής (4/10), με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί απαντά στις ερωτήσεις με βάση την προσωπική της τοποθέτηση. Δηλαδή «είναι φίλος μου αυτός, άρα είναι καλός». Όταν σε ρωτάνε, δεν μπορείς να λες: είναι φίλος μου, άρα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ακούστε τώρα τι έχουμε πάθει. Είναι μία παρέα αυτή που ξεκίνησε από το GNTM: Καγιά, Χριστοπούλου, Ηλιάνα, Καράβας, Σκουλός. Αυτοί λίγο τα βρήκανε, τσακωθήκανε και καθόμαστε τώρα και ακολουθούμε την πορεία αυτών των ανθρώπων ανάλογα με τη φάση που βρίσκονται, αν πηγαίνονται ή όχι, και μας λένε την άποψή τους για τα projects στα οποία συμμετέχουν», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής.

«Εγώ θέλω να ακούσω την άποψή τους για τα projects. Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν τσακωθεί με την Καγιά άρα να μας πει τη γνώμη της για το project της Καγιά ή του Καράβα. Ο Καράβας είναι φίλος μου, λέει, άρα είναι καταπληκτικός», κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Παίρνοντας τον λόγο, η Νάνσυ Νικολαΐδου παρατήρησε από την πλευρά της:

«Καλά τώρα… καταπληκτικός ο Καράβας… οκ. Εσένα δεν σου κλωτσάει το γεγονός ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια γυναίκα που στο GNTM, για τις ανάγκες του show και του προγράμματος, έκανε ασήκωτα όλα τα κορίτσια και τώρα βγαίνει και μιλάει για σχόλια προς τη Ζαμάνη, τα οποία δεν θα έπρεπε να γίνονται; Η κριτική της στο GNTM δεν ήταν απλώς καυστική, το πήγαινε μέχρι τέλους. Έλεγε στην άλλη: πώς είσαι έτσι, κοριτσάκι μου, πού πας;».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα απόλυτου εκλογικού θρίλερ ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη όσον αφορά την πρωτιά στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ την...

ΕΛΛΑΔΑ

«Η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά. Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το πολυαναμενόμενο B-SUV της μάρκας θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό, περιμένοντας στο εντυπωσιακό περίπτερο C3 του Hall 1 τους επισκέπτες...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα απόλυτου εκλογικού θρίλερ ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη όσον αφορά την πρωτιά στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ την...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version