Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Παναγοπούλου “καίει” την Έλενα Ακρίτα: “Δεν θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που μου είναι αδιάφορα”

“Βγήκε και μία απάντηση από την ΕΣΗΕΑ, που καταδίκασε τον κακοποιητικό λόγο. Προσωπικά, τέτοια σχόλια δεν με αγγίζουν”.

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (4/10) η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του MEGA μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από το πρώτο δελτίο ειδήσεων που κλήθηκε να παρουσιάσει, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τη δική της αιχμηρή απάντηση προς την Έλενα Ακρίτα για τα στυλιστικά σχόλια που της έκανε σε πρόσφατη εκδήλωση του Προεδρικού Μεγάρου.

«Ξεκινήσαμε το δελτίο ειδήσεων στο MEGA για 5η σεζόν και έλεγα και δυο χρόνια το δελτίο του Σαββατοκύριακου στο Star. Το πρώτο μου δελτίο ήταν «καταστροφή». Ήταν το νοηματικό και τότε ήταν οι πλημμύρες στην Μάνδρα. Βγαίνω για ένα δελτίο υποτίθεται 5 λεπτών που έγινε 25 λεπτά λόγω συνεχούς ροής ειδήσεων. Ήταν αγχωτικό για μένα. Ήμουν όμως χρόνια στο ρεπορτάζ και την έννοια της ζωντανής μετάδοσης την είχα συνηθίσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Όταν υπάρχουν φυσικές καταστροφές, προσπαθώ να συγκρατούμαι. Και σε περιστατικά bullying έχει τύχει να έχω βουρκώσει. «Τρελαίνομαι» όταν το βλέπω αυτό και μπορεί να βουρκώσω αλλά το συγκρατώ λέω στον εαυτό μου «είμαστε στο δελτίο ειδήσεων, δεν πρέπει εσύ να γίνεις είδηση».

Αφήνω να φανεί η οργή σε κάτι που λέω αλλά στα πολιτικά θέματα δεν θέλω να φαίνεται. Αλλά σε ειδήσεις για τη βία ανηλίκων εκεί δεν συγκρατούμαι. Έχουν ευθύνη οι γονείς, οι καθηγητές, οι Αρχές, έχουμε ευθύνη όλοι. Πιστεύω όμως πως είμαι αντικειμενική», εξομολογείται η Κατερίνα Παναγοπούλου σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Δεν θέλω να δίνω αξία σε πράγματα που μου είναι αδιάφορα. Θεωρώ ότι οι πολίτες έχουν σοβαρά προβλήματα να διαχειριστούν, έχουν την ακρίβεια, τα ενοίκια, και προσωπικά ως πολίτης θα ήθελα οι βουλευτές να μην ασχολούνται με τις φούστες, τις τσάντες και τις γόβες άλλων γυναικών. Ειδικά όταν μιλάμε σε περίπτωση γυναίκας προς γυναίκα.

Αλλά πήρα τόση αγάπη και συμπαράσταση. Βγήκε και μία απάντηση από την ΕΣΗΕΑ, που καταδίκασε τον κακοποιητικό λόγο. Προσωπικά, τέτοια σχόλια δεν με αγγίζουν», απαντά η Κατερίνα Παναγοπούλου για την επίθεση από την Έλενα Ακρίτα.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα απόλυτου εκλογικού θρίλερ ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη όσον αφορά την πρωτιά στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ την...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα απόλυτου εκλογικού θρίλερ ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη όσον αφορά την πρωτιά στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ την...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το πολυαναμενόμενο B-SUV της μάρκας θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό, περιμένοντας στο εντυπωσιακό περίπτερο C3 του Hall 1 τους επισκέπτες...

ΕΛΛΑΔΑ

«Η κύρια διαταραχή της κακοκαιρίας Cassandra περνά βόρεια της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να μας επηρεάζει σημαντικά. Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στη χώρα μας...