Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor: “Σάστισαν” όλοι με την τρίτη οικειοθελή αποχώρηση – Η “βόμβα” που έριξε ο Γιώργος Λιανός

Αντιμέτωποι με μία απροσδόκητη εξέλιξη βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο Survivor. Τίγρεις και Αετοί, αφού αναμετρήθηκαν σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης, κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να τους κάνει μία σοκαριστική ανακοίνωση.

«Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, η Κίτρινη Ομάδα έχει χάσει τέσσερις παίκτες, τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις και μία αποχώρηση από αναμέτρηση. Πριν φύγουμε από την Ελλάδα, σας είχαμε ενημερώσει ότι το Survivor είναι ο δυσκολότερος αγώνας επιβίωσης. Μπορεί να είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά για όλους εμάς είναι μία πραγματική ιστορία χωρίς σενάριο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός ενώπιον των δύο ομάδων.

«Εσείς είσαστε οι πρωταγωνιστές και πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σας. Θέλω να αναφερθώ σε έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον Γιάννη Γρυμανέλη, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δεν αντέχει την ψυχολογική πίεση και θέλει να αποχωρήσει. Ο Γιάννης έχει πάρει την τελική του απόφαση», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης και ζήτησε από οποιονδήποτε άλλο παίκτη που σκέφτεται να αποχωρήσει να σηκώσει το χέρι.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Γρυμανέλης και πριν ο παρουσιαστής του σβήσει τη δάδα και αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε:

«Δυστυχώς, εδώ ήρθε μόνο το σώμα μου. Από την πρώτη μέρα η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό μου δεν ήρθαν ποτέ εδώ. Είχα την τύχη να γνωρίσω στη ζωή μου μία υπέροχη σύζυγο, που μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά. Ίσως να μην ήμουν ποτέ έτοιμος για αυτό το ταξίδι».

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γρυμανέλη, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους εναπομείναντες παίκτες πως, παρότι η παραγωγή είχε αρχικά αποφασίσει να μην προσθέσει νέους παίκτες στο φετινό Survivor, δυστυχώς οι συνθήκες τα φέρνουν έτσι, ώστε ένας άντρας και μία γυναίκα να κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εκδήλωση ανέδειξε τη στρατηγική κατεύθυνση της Porsche στην ηλεκτροκίνηση, με τη νέα Macan να ενσαρκώνει τη δέσμευση της μάρκας για κορυφαίες επιδόσεις και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην αίθουσα 1, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 525 τ.μ. υψηλής αισθητικής και μοντέρνας σχεδίασης ο επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά και να...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε Σεπτέμβριο, ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του αίματος (αιματολογικές κακοήθειες) χρησιμεύει ως μια σημαντική στιγμή για να στραφεί το ενδιαφέρον σε μια...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο αναμένουν ένα σπάνιο ουράνιο φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 80 χρόνια: την καταστροφική έκρηξη ενός αστέρα Nova και την εμφάνιση...