LIFESTYLE

Survivor: Ηττήθηκε κατά κράτος και αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο

Στο συμβούλιο του νησιού στο νέο Survivor, το βράδυ της Παρασκευής, οι παίκτες της κίτρινης και της πράσινης ομάδας συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου που είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Εκεί όπου όλοι, τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι τηλεθεατές, έμελλε να μάθουν τα… μαντάτα.

Ποιος ή ποια δηλαδή θα έπρεπε να αφήσει για πάντα το όνειρο στο ριάλιτι επιβίωσης ακριβώς σε τούτο το χρονικό σημείο;

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως στο ίδιο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε νωρίτερα την Παρασκευή Κερασιώτη να ανακοινώνει την οικειοθελή της αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο για «προσωπικούς λόγους». Ένα πλήγμα που θα κληθεί δηλαδή να διαχειριστεί η κίτρινη ομάδα από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Όμως, στο συμβούλιο του νησιού στο νέο Survivor, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε ποιο πρόσωπο θα ακολουθούσε το νεαρό μοντέλο στην Ελλάδα με την επόμενη μάλιστα πτήση από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Αφού ψήφισε η κίτρινη ομάδα, η Χριστιάννα αισθάνθηκε την ανάγκη να χρησιμοποίηση το τοτέμ ασυλίας και να «απαλλαγεί» από την επίφοβη διαδικασία να βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Γεωργία και ο Βλαδίμηρος απέσπασαν τρεις αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες τους με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τάκο του Survivor. Για την ιστορία, ωστόσο, ο Χριστιάννα συγκέντρωσε μόλις δύο ψήφος με τον Γιώργο Λιανό να της επισημαίνει τότε πως έκανε λάθος, εκ των υστέρων, να χρησιμοποιήσει το τοτέμ ασυλίας.

Την τριάδα των υποψηφίων ήρθε να συμπληρώσει η Μαρία Κερασιώτη με τον παρουσιαστή του Survivor να υπογραμμίζει, εύστοχα, πως δεν της δόθηκε καθόλου χρόνος προσαρμογής από την ομάδα της.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η στιγμή για την μονομαχία για τρεις με την Μαρία Κερασιώτη να είναι εκείνη που ηττήθηκε από τους δυο της αντιπάλους με αποτέλεσμα να πρέπει να αφήσει για πάντα πίσω το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προκλητικό, νέο, σπορ SUV θα συστήσει τη μάρκα σε μία νέα γενιά μελών της Tribe. Σύμφωνα με τον Γουέην Γκρίφιθς, CEO της Cupra:...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων, άνεσης σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και ενός ευρύχωρου εσωτερικού που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες, διαμορφώνει τον αποκλειστικό χαρακτήρα της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι ρίζες που άπλωσε το Dacia Duster στον ελληνικό αυτοκινητικό ψυχισμό με τις δύο προηγούμενες γενιές, του 2010 και του 2017, δεν μπορεί παρά...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από χθες το βράδυ η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ τραγουδούσε. Σύμφωνα με το...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version