Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαρινέλλα – Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1: «Έχω νέο ρεπορτάζ που θα τσούξει»

«Δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο. Στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε στηθοσκόπιο. Ζήτησε ο Πολιτάκης στηθοσκόπιο και δεν υπήρχε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γι’ ακόμα μία μέρα η Μαρινέλλα και τα όσα ακολούθησαν της κατάρρευσής της ήταν βασικό θέμα στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν έξαλλος στον αέρα της εκπομπής με τις ελλείψεις στο ιατρείο του Ηρωδείου, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο απ’ έξω.

«Έχω νέο ρεπορτάζ που θα τσούξει! Η Μαρινέλλα είχε τις αισθήσεις της όταν μπήκε στο ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο την παρέλαβαν χωρίς τις αισθήσεις της. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε κατά τη μεταφορά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Η αποκάλυψη είναι ότι δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο. Το ασθενοφόρο που παρέλαβε τη Μαρινέλλα ήταν ιδιωτικό και άργησε και 45 λεπτά. Στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε στηθοσκόπιο. Ζήτησε ο Πολιτάκης στηθοσκόπιο και δεν υπήρχε».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε αρκετά λεπτά στο θέμα του ασθενοφόρου, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στο ιατρείο του Ηρωδείου δεν υπήρχε γιατρός, παρά μόνο εθελοντές του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση των διοργανωτών να “διώξουν” τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι δρόμοι και να καθυστερήσει το ασθενοφόρο να φτάσει στο Ηρώδειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η Pelops Racing Team είναι η ομάδα formula του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Πάτρα, και αποτελείται από φοιτητές των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με μέγιστη τιμή ισχύος 826 ίππων και ροπή 900 Nm, σύμφωνα με τη σχετική πιστοποίηση του μηχανικά υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα των 5,2 λίτρων στις...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προκλητικό, νέο, σπορ SUV θα συστήσει τη μάρκα σε μία νέα γενιά μελών της Tribe. Σύμφωνα με τον Γουέην Γκρίφιθς, CEO της Cupra:...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το ψηφιακό αυτό σύστημα, που μελετάται από τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα ανιχνεύει μέσω των καμερών αυτών μια σειρά από...