Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαρινέλλα: Αυτός είναι ο λόγος που έθεσε τον Χρήστο Μάστορα εκτός συναυλίας

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ που έδωσε για τη Μαρινέλλα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Το δικό της ρεπορτάζ για το λόγο που η Μαρινέλλα έθεσε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα έδωσε σήμερα στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η ίδια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, συνομίλησε με άμεσους συνεργάτες της σπουδαίας ερμηνεύτριας, οι οποίοι της μετέφεραν πως η Μαρινέλλα βρήκε στην πρόβα ανέτοιμο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος έκανε πολλά τεχνικά λάθη.

«Δεν ήταν η αρρώστια του Χρήστου, κάτι άλλο εκνεύρισε τη Μαρινέλλα και πήρε αυτή την επώδυνη απόφαση. Για να φτάσει η Μαρινέλλα σε αυτή την απόφαση, κάτι συνέβη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας κι έδωσε το λόγο στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Το στοιχείο που δεν γνωρίζαμε και έχουμε πληροφορηθεί σήμερα είναι ότι είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου που δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας, μία πρόβα στην οποάι συνέβησαν πάρα πολλά τεχνικά λάθη. Είχαν λίγο σαστίσει και κυρίως η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους να μην είναι τεχνικά έτοιμος.

Τη στιγμή που η ίδια ερμηνεύοντας τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει στα ίδια τραγούδια, παρά την απορία των συνεργατών της, να κάνει πρόβες σε τραγούδια που έχει πει χιλιάδες φορές. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, δεν χρειαζόταν άλλη μία πρόβα, αλλά πάρα πολλές πρόβες για να βελτιωθεί.

Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε ανέτοιμος. Της είχε υποσχεθεί ότι την επόμενη μέρα θα είναι όλα καλύτερα. Την επόμενη μέρα που ήταν προγραμματισμένη η πρόβα στις 10, δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ο Χρήστος Μάστορας ενημέρωνε πως είναι ασθενής», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό.

Πηγή εικόνας: NDP

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το προκλητικό, νέο, σπορ SUV θα συστήσει τη μάρκα σε μία νέα γενιά μελών της Tribe. Σύμφωνα με τον Γουέην Γκρίφιθς, CEO της Cupra:...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο συνδυασμός υψηλών επιδόσεων, άνεσης σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και ενός ευρύχωρου εσωτερικού που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες, διαμορφώνει τον αποκλειστικό χαρακτήρα της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι ρίζες που άπλωσε το Dacia Duster στον ελληνικό αυτοκινητικό ψυχισμό με τις δύο προηγούμενες γενιές, του 2010 και του 2017, δεν μπορεί παρά...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η μητρική εταιρεία της Google, η Alphabet, περιόρισε τη δημιουργία νέων λογαριασμών για Ρώσους χρήστες, μετέδωσαν σήμερα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα το ρωσικό υπουργείο...