Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου: «Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα»

«Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της σεζόν και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είπε στη συνέχεια: «Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα».

Η Μαρία Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Μπορεί να υπήρξαν πολλές προτάσεις και με τιμά το γεγονός αυτό. Ήταν μια καλή συγκυρία. Λειτουργώ με κουτάκια. Εξέτασα ό,τι μου προτάθηκε και επέλεξα ανάλογα τα θέλω μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα με το κριτήριο ότι έφτασε η ώρα να βγω μόνη μου μπροστά. Για εμένα κερδισμένος είναι ο επαγγελματίας που το προϊόν στο οποίο συμμετέχει πηγαίνει καλά. Εάν σε αυτή την προσπάθεια κάποιος είναι πιο μπροστά ή πιο πίσω ή παράλληλα με εσένα και όλα πηγαίνουν καλά τότε είναι όλοι κερδισμένοι».

Η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε επίσης: «Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο της δουλειάς σου το να έχεις την παρουσίαση μιας εκπομπής. Αγάπησα πολύ την εκπομπή Αρένα. Συνειδητοποίησα πόση δουλειά χρειάζεται να έχεις δική σου εκπομπή. Ήταν δύσκολο και πέρα των αντοχών μου να βρίσκομαι σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή, να έχω μια βραδινή εκπομπή και το ραδιόφωνο».

Κλείνοντας, η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για τους γονείς της: «Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι μια σχέση αγάπης και αδυναμίας. Συζητάμε τα πάντα. Πιο κοντά είμαι με τη μητέρα μου».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Κλείνοντας το δικό σας Tenere test ride, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τη μοναδική adventure αίσθηση οδήγησης που μόνο μια Yamaha Tenere 700...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ένα απολιθωμένο οστό αυτιού που ανακαλύφθηκε σε ένα σπήλαιο στην Ισπανία πιθανώς ανήκει σε ένα παιδί που έζησε την εποχή των Νεάντερταλ και έπασχε...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα καρδιαγγειακά προβλήματα θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση άνοιας στο μέλλον, προειδοποιεί νέα μελέτη. Σε σύγκριση με παράγοντες όπως...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια δισέλιδη επιστολή που έγραψε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν στην οποία προειδοποιούσε τον Φράνκλιν Ρούσβελτ ότι η ναζιστική Γερμανία θα μπορούσε να αξιοποιήσει την πυρηνική...