Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: “Με τη Ράνια Τζίμα περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα, έπρεπε να δουλέψει σε συνθήκες πολέμου”

“Η Ζωή Κρονάκη είναι ένα ωραίο κεφάλαιο, μία πρόκληση ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ δυναμική, από καλή πάστα”.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star έδωσε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου. Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ άνοιξε τα χαρτιά του στη Σοφία Μανουσακίδου, μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, παραδεχόμενος πως αντιμετώπισε δυσκολίες στην αρχή της συνεργασίας του με τη Ζωή Κρονάκη.

«Δεν έχω περιθώριο παρά να είμαι αξιοπρεπής. Έκανα μία εκπομπή που στιγμάτισε την πορεία μου, τα «Γυρίσματα» με τη Ράνια Τζίμα. Εκεί θα τσαλακωθείς με έναν ωραίο τρόπο. Δεν εξαργύρωσα εκείνη την επιτυχία. Ό,τι πρόταση μου γινόταν μετά από αυτό ήταν για ταξιδιωτικό αλλά εγώ δεν το ήθελα», δηλώνει ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

«Θα ήθελα να κάνω ενημέρωση, αυτή είναι η δουλειά μου. Καλή και η ψυχαγωγία αλλά στην αρχή δεν ένιωθα άνετα, είχα συνηθίσει σε τελείως διαφορετικά πράγματα», παραδέχεται ο δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Η Ζωή Κρονάκη είναι ένα ωραίο κεφάλαιο, μία πρόκληση ως χαρακτήρας και ως άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ δυναμική, από καλή πάστα. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, γιατί είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Κάναμε μία σύσκεψη, δακρύσαμε, τα βρήκαμε», απαντά ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου σε σχετική ερώτηση για τη συνεργάτιδά του.

«Με τη Ράνια Τζίμα περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα, ήταν μία γυναίκα που έπρεπε να δουλέψει σε συνθήκες «πολέμου» σε καθημερινή βάση. Κι όμως όλα καλά. Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε την πρακτική της στο ραδιόφωνο στο πλευρό της. Δεν θεωρώ πως έκανε λάθος που έφυγε από τον ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Παπαδάκη. Αν επιστρέψει εκεί, θα είναι σαν να επιστρέφει σπίτι της», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου.

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εκ περιτροπής κυκλοφορία των αυτοκινήτων βάσει του αριθμού κυκλοφορίας τους, είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος και με τη βοήθεια των αρχών για την αποτελεσματική...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ούτε το 30% των φορολογουμένων, που προσέφυγε στη Διεύθυνση Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών (ΔΕΦΔ), για να μειώσουν τους αμφισβητούμενους φόρους και τα πρόστιμα που τους...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η Ελλάδα είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο, που μαζί με την εξαιρετική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει υπέροχες παραλίες και μια γαλάζια θάλασσα,...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ελληνική οικονομία διατηρεί σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά οι επιπτώσεις των διεθνών συνθηκών γίνονται ολοένα και πιο εμφανείς, ιδιαίτερα στις επενδύσεις και τις επιδόσεις...