LIFESTYLE

Η Σελένα Γκόμεζ θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο της σινγκλ

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Σελένα Γκόμεζ  (Selena Gomez) μοιράστηκε πρωτότυπη μουσική με τους θαυμαστές της καθώς την απασχολούσε έντονα ο ρόλος της στο «Only Murders in the Building» και άλλα κινηματογραφικά εγχειρήματα.

Τώρα, η Γκόμεζ επιβεβαίωσε ότι το νέο της άλμπουμ είναι στα σκαριά και ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός τραγουδιού με τίτλο «Single Soon», για τις 25 Αυγούστου μέσω της Interscope Records.

Η Σελένα Γκόμεζ θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο της σινγκλ – «Single Soon»

 

Το «Single Soon» έρχεται μετά το κορυφαίο remix της Γκόμεζ με τον Rema του τραγουδιού «Calm Down», το οποίο πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες στο τσαρτ σινγκλ Hot 100 του Billboard (έπιασε το Νο. 3).

Η Γκόμεζ δημοσίευσε για το νέο σινγκλ στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ.

«Όλοι ζητάτε νέα μουσική εδώ και καιρό», έγραψε στη λεζάντα. «Επειδή δεν έχω τελειώσει με το SG3, ήθελα να βγάλω ένα διασκεδαστικό μικρό τραγούδι που έγραψα πριν από λίγο καιρό και είναι τέλειο για το τέλος του καλοκαιριού. “Single Soon”. 25 Αυγούστου. Αποθηκεύστε το τώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Είμαι ελεύθερη» – H Σελένα Γκόμεζ φλερτάρει με τους παίκτες σε αγώνα ποδοσφαίρου

Η Σελένα Γκόμεζ δεν φοβάται να παραδεχθεί δημόσια ότι είναι μόνη της αυτό τον καιρό. Σε βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok ακούγεται να φλερτάρει με χιούμορ με τους ποδοσφαιριστές

 

Η Aμερικανίδα τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με τις φίλες της, τυλιγμένη με κουβέρτες και ζακέτες. Όσο το ματς συνεχίζονταν όμως, όλα δείχνουν οτι βαρέθηκε και αποφάσισε να το…ρίξει στην πλάκα, φλερτάροντας με τους ποδοσφαιριστές.

Όπως όμως και η ίδια δήλωσε, δεν πρέπει να πήγε και πολύ καλά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια με χιουμοριστική διάθεση, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι ελεύθερη. Είμαι λιγάκι απαιτητική, όμως αγαπώ πάρα πολύ», ακούγεται να φωνάζει. Το τρολάρισμα όμως δεν έμεινε εκεί, μιας και η Gomez δημοσιεύοντας το βίντεο, έγραψε στη λεζάντα «Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου».

 

Το βίντεο ξεκαθαρίζει και την προσωπική κατάσταση της Σελένα, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει εντοπιστεί με τον Zαιν Μαλίκ στη Νέα Υόρκη και στις αρχές του έτους με τον Drew Taggart από τους «The Chainsmokers».

Η μουσικός μίλησε για τη συναισθηματική της ζωή κατά τη διάρκεια του Saturday Night Live τον Μάιο του 2022, όπου εξέφρασε ότι δεν ενδιαφέρεται για εφαρμογές γνωριμιών και ότι «εκδηλώνει αγάπη». «Θα ήθελα να πω ότι ψάχνω την αδελφή ψυχή μου», είπε. «Αλλά σε αυτό το σημείο, θα πάρω οποιονδήποτε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εντυπωσιακή και με πολλές εκπλήξεις αναμένεται να είναι η παρουσία της Ford στην έκθεση αυτοκινήτου “Auto Athina 2024”, η οποία φιλοξενείται στο Metropolitan Expo...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο mega star του NBA, Μάικλ Τζόρνταν είδε το Battista σε εκδήλωση αυτοκινήτου στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια (ΗΠΑ) και χωρίς τότε να αποκαλύψει την...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα αυτοκίνητα της DFSK, που διατίθενται σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, είναι πλέον επισήμως διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Τρία SUV, σε πολύ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα απόλυτου εκλογικού θρίλερ ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη όσον αφορά την πρωτιά στον α’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ την...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version