ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική ομολογία της πρώην προέδρου του ΕΟΦ επί ΣΥΡΙΖΑ: Θα πηγαίναμε στα στρατά για να φτιάξουμε φάρμακα

Σε μια κρίση αλήθειας η Αικατερίνη Αντωνίου, πρόεδρος του ΕΟΦ επί ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται πως δεν «τα έκαναν καλά» ενώ την ίδια στιγμή προχωράει στην σοκαριστική αποκάλυψη πως «πήγαν στο στρατό για να δούμε αν θα φτιάξουν φάρμακα». 

όπως αναφέρει η ίδια σε διαδικτυακή συζήτηση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχεται πως τις πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης δεν ήξεραν που είναι τα γραφεία το γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή. Δεν μπορούσαμε να το βρούμε. «Πηγαίναμε και δεν μπορούσαμε να το βρούμε, άσε που έπρεπε να φάει και φρούτα, γινόντουσαν διάφορα και δεν μπορούσαμε» ομολογεί.

Η ίδια ομολογεί πως «ναι πήγαμε μέχρι και στα στρατά για να δούμε αν θα φτιάξουμε φάρμακα. Στα εργοστάσια του στρατού. Ναι. Εκεί πηγαίναμε τις πρώτες 100 ημέρες αν θέλετε το πιστεύετε».

Η κυρία Αντωνίου αναφέρει πως ο σχεδιασμός για παραγωγή φαρμάκων από το στρατό γινόταν τις πρώτες 100 ημέρες, δηλαδή ότι η στρατηγική του Α. Τσίπρα και του Π. Καμμένου προέβλεπε πριν από το δημοψήφισμα, το σενάριο της εξόδου από την Ε.Ε.

“Εμένα με πήραν από δασκάλα και με έκαναν πρόεδρο του ΕΟΦ”, ο Ανδρέας Ξανθός και ο Παύλος Πολάκης έγιναν ξαφνικά από γιατροί υπουργοί”.. λέει μεταξύ άλλων, ενώ ρίχνει και μια σπόντα και για τον πρώτο υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλή, λέγοντας ότι δεν ξέραμε που πέφτει το γραφείο του και όταν τον έψαχνε υπαινίσσεται πως δεν τον έβρισκε, γιατί έτρωγε τα φρούτα του.

Υπενθυμίζεται πως εκείνο το διάστημα μια βουλευτής των ΑΝΕΛ, η κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, σε μια εκδήλωση υπέρ της επιλογής του “όχι” στο δημοψήφισμα του 2015, μαζί με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλο στη Θεσσαλονίκη, είχε αποκαλύψει τις προετοιμασίες που γινόντουσαν στο στρατό για να μοιράσει από φάρμακα μέχρι τρόφιμα και πετρέλαιο στους πολίτες. Δηλαδή χρεοκοπία και μετά κουπόνια.

Αντωνίου (Πρόεδρος ΕΟΦ επί ΣΥΡΙΖΑ): Το 2015 πήγαμε στο στρατό για να δούμε αν θα φτιάξουμε φάρμακα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δεν είναι ο κυβισμός του κινητήρα που σε συνεπαίρνει διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ούτε η απόδοση ως “στεγνός” αριθμός. Είναι το σύνολο που σε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Tenere 700, το εμβληματικό Adventure της Yamaha, είναι μια μοτοσικλέτα μεγάλων αποστάσεων που κατασκευάστηκε για τέλεια απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

To Renault 4 E-Tech είναι, με μήκος 4,14 μέτρων, ένα συμπαγές SUV που έχει στον πυρήνα του την πρακτικότητα που διέκρινε τον ένδοξό του,...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Σεπτεμβρίου, στο Όσλο, όπου αρχικώς συναντήθηκε με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version