ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρόι Κιν “έκραξε” τις αμυντικές επιδόσεις του Αλεξάντερ-Άρνολντ

Τα “Τρία Λιοντάρια” υπέστησαν μια σοκαριστική ήττα από την Ελλάδα στο Nations League στο Γουέμπλεϊ την Πέμπτη (10/10), αλλά επανήλθαν με νίκη 3-1 επί της Φινλανδίας στο Ελσίνκι.

Ο Ρόι Κιν είχε πολλές και έντονες απόψεις για την ήττα της Αγγλίας από την “γαλανόλευκη”. Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα δεν δίστασε να τα βάλει με το αστέρι της Λίβερπουλ, τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Έχοντας χρησιμοποιηθεί ως μέσος σε ένα αποτυχημένο πείραμα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο δεξιός μπακ των “κόκκινων” παίζει ξανά ως αμυντικός.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία του ως αριστερός μπακ απέναντι στη Φινλανδία και όταν ρωτήθηκε για το ότι δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ εκεί, ο Κιν είπε: «Αν τον είδατε τις προάλλες (εναντίον της Ελλάδας) να αμύνεται, φαινόταν σαν να μην είχε παίξει ποτέ ξανά δεξί μπακ».

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ σκόραρε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ για το 2-0 υπέρ της Αγγλίας το βράδυ της Κυριακής (13/10) στην Φινλανδία. Αλλά ενώ ο Κιν επαίνεσε την «εξαιρετική τεχνική» για το χτύπημα, δεν μπόρεσε να μην κράξει για άλλη μια φορά την αμυντική λειτουργία του.

Στην ανάλυση μετά τον αγώνα, ο Κιν σχολίασε: «Δίνεις χρόνο στον Τρεντ, γιατί η λήψη αποφάσεων και η ποιότητα της πάσας του είναι φανταστική, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κακός είναι αμυντικά και απέναντι σε καλύτερες ομάδες θα τιμωρηθεί».

Η Αγγλία επιστρέφει στη δράση τον επόμενο μήνα με τα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League εναντίον της Ελλάδας και της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Mini παρουσιάζει το νέο Cabrio που ενσαρκώνει απόλυτα τον ανοιχτό χαρακτήρα της μάρκας, ενώ το παραδοσιακό μότο “Always Open” εκφράζει εύστοχα τη φιλοσοφία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer απέσπασε το διάσημο βραβείο Red Dot Award στην κατηγορία «Προϊοντική Σχεδίαση», με τη διεθνή κριτική επιτροπή που απονέμει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομαλά εξελίσσεται ο β΄γύρος των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή (13.10.24) με τους δύο «μονομάχους» Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να στέλνουν μήνυμα για την επόμενη ημέρα. Σύμφωνα με την...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα να διεκδικούν την προεδρία του κόμματος....

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version