Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίνγκασον: «Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε με σιγουριά ότι οι Θεσσαλονικείς θα περάσουν τον εμπόδιο της Λέφσκι στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι “ασπρόμαυροι” θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Λέφσκι Σόφιας στις 21 και 28 Ιουλίου στο πρώτο τους Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Conference League. Ο Σβέριρ Ίνγκασον έδωσε το σύνθημα πρόκρισης, ενώ αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα προετοιμασία, στις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την περυσινή σεζόν, αλλά και για το τι είπε στον Γιώργο Κούτσια όταν σκόραρε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

“Ήμασταν δύο βδομάδες εδώ. Έγινε πολύ και καλή δουλειά. Κάναμε αρκετή πρόοδο, πολύ πρόοδο. Νομίζω ότι η ομάδα πραγματοποίησε και καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια και νομίζω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά μπαίνουν σταδιακά και συνηθίζουν το σύστημα και τη φιλοσοφία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε εδώ”.

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ εφέτος με πέρυσι: “Είναι δύσκολο να δώσεις μία απάντηση τώρα. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να πάμε βήμα βήμα και νομίζω ότι η ομάδα μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Θέλει να προσθέσει κάποιους καινούργιους παίκτες ακόμη και είναι φυσιολογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή του Ιούλη αλλά έχουμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια τώρα …. σε 10 μέρες. Και το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε”.

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς: “Ναι, σίγουρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Έχουμε αυτοπεποίθηση στην ομάδα φουλ, κι αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας φουλ. Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση”.

Για όσα είπε στον Γιώργο Κούτσια: “Του έδωσα συγχαρητήρια για το γκολ αλλά ξέρεις, όταν είσαι επιθετικός στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να βοηθάς την ομάδα. Είχε μόνο μία προπόνηση από την ώρα που έφτασε αλλά είμαι περήφανος για αυτόν και το πιο σημαντικό είναι ότι σκόραρε στον … κόσμο και μας έδωσε τη νίκη. Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτόν”.

Το άρθρο Ίνγκασον: «Θα πάμε στη Σόφια για την πρόκριση» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εκτός από τις πρωτοποριακές λύσεις που υιοθετούνται στο προηγμένο, ευρύχωρο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του νέου Capri, το νεότερο μέλος της οικογένειας των ηλεκτρικών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Mini Cooper C εντυπωσιάζει με την ακαταμάχητη γοητεία και τα μοναδικά χαρίσματά του. Με τις συμπαγείς αναλογίες και τον αποδοτικό τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα του,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το μεγαλύτερο test-ride event της χρονιάς θα λάβει χώρα αυτό το διήμερο σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο χώρο με υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας, και το παρόν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Citroen ανανεώνει το best seller της Ευρωπαϊκής αγοράς, με το νέο επαναστατικό C3 το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην...