Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση Κασσελάκη: Καταγγέλλει απόπειρα υπονόμευσης της ιστοσελίδας του – Καλεί τους πολίτες να γραφτούν στο Συνέδριο

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε εκτενή γραπτή δήλωση, απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται σχετικά με την ιστοσελίδα υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, αντιδρώντας στις κατηγορίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, χαρακτήρισε ως «πρωτοφανή» την απόφαση αποκλεισμού του από την εκλογική διαδικασία και υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί σοβαρή παραβίαση της εσωκομματικής δημοκρατίας.

Στο κείμενό του, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει ότι η ιστοσελίδα του, με την ονομασία odikosmassyriza.gr, δημιουργήθηκε με στόχο την ενίσχυση της υποψηφιότητάς του, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια επίσημη πλατφόρμα που έχει στόχο τη συλλογή υποστήριξης και εθελοντών. Ωστόσο, όπως τονίζει, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η ιστοσελίδα, δέχθηκε επιθέσεις από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που προσπάθησαν να την παρουσιάσουν ως «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» ή ως «ύποπτο ιστότοπο», κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί «κόμμα μέσα στο κόμμα».

Ο κ. Κασσελάκης απάντησε ότι αυτές οι κατηγορίες δεν έχουν καμία βάση και εξηγεί ότι το σύνθημα «Ο Δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», το οποίο χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα του, είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες ως βασικό στοιχείο της εκστρατείας του. Μάλιστα, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιήθηκε και κατά την περσινή εκστρατεία του για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και πως αντίστοιχες πλατφόρμες δημιουργούνται συχνά σε πολιτικές καμπάνιες. Στη δήλωσή του, παραθέτει φωτογραφίες από τη φετινή και την περσινή φόρμα εγγραφής της ιστοσελίδας του, προσπαθώντας να αποδείξει ότι η παρούσα πλατφόρμα δεν έχει καμία διαφορά με προηγούμενες.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι αυτές οι επιθέσεις δείχνουν τον πανικό που επικρατεί στο κόμμα από τη στιγμή που αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του, ενώ υπογραμμίζει ότι οι υποστηρικτές του έχουν τη δύναμη να φέρουν την αλλαγή στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί. Τονίζει ότι το Συνέδριο αποτελεί το μοναδικό εργαλείο για την επαναφορά της δημοκρατίας στο κόμμα και καλεί όλους τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες να γραφτούν ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, ώστε να συμμετέχουν στη διαδικασία εκλογής των συνέδρων.

Καταλήγοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους πολίτες να μην υποκύψουν στις «απειλές» και να πάρουν στα χέρια τους τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας την υποψηφιότητά του και συμμετέχοντας ενεργά στην εσωκομματική διαδικασία.

Μετά τον αντικαταστατικό «αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της ΚΕ, οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου odikosmassyriza.gr.
Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο άρχισε να διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της ΚΕ (με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο).
Αποκαλούν την επίσημη ιστοσελίδα μου «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» με «παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», «ύποπτο ιστότοπο» που «μολύνει τον σέρβερ σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής» και καλούν ευθέως: «Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!».
Την ίδια στιγμή, στο πολιτικό πεδίο άρχισαν να διαρρέουν μέσω site της Δεξιάς και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι δήθεν μέσα από τον προσωπικό μου ιστότοπο κάνουμε… εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (!), φτιάχνουμε «κόμμα μέσα στο κόμμα» (!), ενώ μιλούν πάλι για κυρώσεις και διαγραφές!
Όσο κι αν κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όταν χάνεται η λογική απαντάει η αλήθεια:
-Το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες. Αυτό το όνομα έγινε ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου.
Κατά τον ίδιο τρόπο πχ το σύνθημα ΣΥΡΙΖΑrestart μπορεί να γίνει site.
-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε τίτλο «ΣΥΡΙΖΑνασυγκρότηση τώρα», το φετινό «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».
-Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, αντίστοιχη με το φετινό.
Σας παραθέτω φωτογραφίες τόσο της φετινής όσο και της περσινής φόρμας, τότε που ο ιστότοπός μας δεν ήταν «επικίνδυνος» και… αιτία διαγραφής.
Όντως συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα τις τελευταίες μέρες.
Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία στο κόμμα μας.
Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο.
Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.
Η μόνη μου δύναμη είστε εσείς.
Ζητώ (εδώ και μέρες) να γραφτείτε στο isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να μπορέσετε να ψηφίσετε εσείς δημοκρατικά για τους συνέδρους σας και όχι ένας στενά ελεγχόμενος κομματικός μηχανισμός αντί για εσάς.
Ζητώ (με τη χθεσινή μου ανάρτηση) να γραφτείτε στη σελίδα odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας.
Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο:
Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα.
Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας είναι πάνω σας.
Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μετά βαΐων και κλάδων ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ αποκάλυψε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “We Robot” στην κεντρική σκηνή των στούντιο της Warner Bros...

ΥΓΕΙΑ

Με κεντρικό μήνυμα «Μια Μεγάλη Γιορτή για άσκηση και διατροφή», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ η πρώτη ανοικτή για το κοινό εκδήλωση...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στα όσα ταλανίζουν την ανθρωπότητα όπως συγκρούσεις στο όνομα εθνικισμών, πολιτισμικών και θρησκευτικών διαφορών και ταυτοτήτων, γεωπολιτικών συμφερόντων και οικονομικών σκοπιμοτήτων, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Geely θα εισαχθεί από την GEO Mobility Hellas S.A., θυγατρική της Union Group –μιας πολυεθνικής εταιρείας με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα στους τομείς της...