Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Εκρηκτική συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο πίσω από το «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασσελάκη

Εκτός κούρσας έβγαλε τον Στέφανο Κασσελάκη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε μία θυελλώδη συνεδρίαση που κράτησε ώρες, προηγήθηκαν διαμαρτυρίες της πλευράς του πρώην προέδρου που αποχώρησε.

«Είμαι εδώ, η φωνή μας είναι το συνέδριο» ανέφερε σε μια λακωνική του ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης, παραπέμποντας στο Συνέδριο του κόμματος, 8 – 10 Νοεμβρίου, όπου θα ληφθεί η τελεσίδικη απόφαση. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος επικράτησε ένταση έξω από το ξενοδοχείο, καθώς ήταν έντονες οι αποδοκιμασίες υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη.

Να μην συμμετάσχει ο Στέφανος Κασσελάκης στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση.

Είμαι εδώ, η φωνή μας είναι το Συνέδριο, είναι η λιτή αλλά ενδεικτική των προθέσεών του ανάρτηση – απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Η υποψηφιότητα του τέως προέδρου δεν προωθούσε την ενότητα είναι το σχόλιο του Νικόλα Φαραντούρη.

Από τη συνεδρίαση απείχε ο Παύλος Πολάκης που πραγματοποιεί σήμερα προεκλογική περιοδεία στο Λασίθι ενώ έξι μέλη της ΚΕ από το περιβάλλον του προσμετρήθηκαν στους συμμετέχοντες αλλά απείχαν από τις ψηφοφορίες.

Η ανακοίνωση της απόφασης μη συμμετοχής του Στέφανου Κασσελάκη στην εκλογική κούρσα προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις από την πλευρά των υποστηρικτών του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο καταστροφικός τυφώνας «Μίλτον» μπορεί να μην είναι ο τελευταίος που θα πλήξει τις ΗΠΑ φέτος, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι οποίοι παρακολουθούν δυο...

ΕΛΛΑΔΑ

Κατάμεστο είναι (11/10, 22:00) το Καλλιμάρμαρο στάδιο, στο οποίο πραγματοποιείται η μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο σύλλογος συγγενών «Τέμπη 2023» στη μνήμη των 57 ανθρώπων που σκοτώθηκαν...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι άνθρωποι που κόβουν το κάπνισμα, ακόμη και στην ηλικία των 75 ετών, θα μπορούσαν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής τους, σύμφωνα με νέα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ εντείνεται, καθώς πλησιάζει η νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο. Το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από την...