Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Εύβοια: 35χρονος σκότωσε τον θείο του με έξι μαχαιριές για λίγα χρήματα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Σπαθαρίου στην Εύβοια η δολοφονία ενός 73χρονου από τον 35χρονο ανιψιό του, με αφορμή την άρνηση του ηλικιωμένου να του δώσει χρήματα. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι του θύματος, όταν ο δράστης, σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε στον θείο του με μαχαίρι, καταφέροντάς του έξι θανατηφόρα χτυπήματα, εκ των οποίων το ένα στον λαιμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το συγγενικό περιβάλλον του θύματος, οι δυο τους βρίσκονταν νωρίτερα στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Ο 35χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ζήτησε χρήματα από τον 73χρονο, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε βοηθήσει αρκετές φορές. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο ηλικιωμένος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει λεκτική διαμάχη ανάμεσά τους.

Αφού αποχώρησαν από το καφενείο, ο καθένας πήγε στο σπίτι του, αλλά λίγο αργότερα, ο 35χρονος επέστρεψε στο σπίτι του θείου του, που ζούσε μόνος του, και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα. Παρά τα σοβαρά τραύματά του, ο 73χρονος κατάφερε να βγει από το σπίτι και να κατευθυνθεί αιμόφυρτος στο καφενείο του χωριού, όπου ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, ψελλίζοντας ότι «με μαχαίρωσε ο ανιψιός μου», πριν καταρρεύσει μπροστά στα μάτια τους.

Οι έντρομοι συγχωριανοί κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το έγκλημα αυτό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι η διένεξη για οικονομικούς λόγους οδήγησε σε ένα τόσο βίαιο φονικό μέσα στην οικογένεια. Η αστυνομία συνέλαβε άμεσα τον 35χρονο δράστη, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το περιστατικό εγείρει ξανά το ζήτημα της οικογενειακής βίας και των ψυχολογικών πιέσεων που μπορεί να αντιμετωπίζουν άτομα σε οικονομική δυσχέρεια, με τραγικές συνέπειες για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εκεί, παρουσιάστηκε η γκάμα των αυτοκινήτων με τα οποία θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία της KGM και πιο συγκεκριμένα τα SUV Tivoli, Korando, Torres...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πάνω από 350 άνθρωποι πέθαναν από χολέρα στη Νιγηρία τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, δηλαδή σημειώθηκε αύξηση 239% από την ίδια περίοδο πέρυσι,...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να βλάψει σοβαρά τον εγκέφαλο, σύμφωνα με μελέτη της Γερμανικής Εταιρείας Νευρολογίας (DGN) και του Γερμανικού Ιδρύματος Εγκεφάλου. Τα...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει ζητήσει έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη στο Λονδίνο ανάμεσα σε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της...