Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα περιστατικά βίας ανηλίκων σε Νάξο και Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Δύο νέα επεισόδια που αφορούν διαπληκτισμό μεταξύ μαθητών και βιντεοσκόπηση των βίαιων πράξεων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο, αυτή τη φορά στη Νάξο και στη Χαλκιδική.

Το επεισόδιο στο κυκλαδίτικο νησί σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν μια 14χρονη μαθήτρια από το 4ο Δημοτικό Σχολείο της Νάξου συναντήθηκε μια 12χρονη στην πλατεία της Χώρας, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους που είχαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο με την 14χρονη να βρίζει την 12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, να την σπρώχνει βιαίως, ενώ μία άλλη μαθήτρια βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η 12χρονη μαθήτρια μετέβη με την μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, όπου και κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της η 12χρονη ανέφερε πως το επεισόδιο βιντεοσκοπούσε χωρίς την συναίνεσή της, η επίσης ανήλικη αλλοδαπή, υπήκοος Αιγύπτου, μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου, με το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης.

Βέβαια είχαμε και δεύτερο επεισόδιο μεταξύ μαθητών χθες στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες του EΡΤΝews, υπήρξε διαπληκτισμός την ώρα του μαθήματος μεταξύ δύο μαθητών από την Αλβανία, 12 και 13 ετών.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε την ώρα του διαλείμματος στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, όπου ο 13χρονος με έναν φίλο του έβρισαν και χτύπησαν τον 12χρονο με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ ο ένας από τους δράστες τον έφτυσε στο πρόσωπο.

Την επίθεση κατέγραφαν συμμαθητές τους με τα κινητά τους τηλέφωνα. Το απόγευμα το θύμα με τον πατέρα του κατήγγειλαν το επεισόδιο στο Αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας και προσκόμισαν και βίντεο με τον ξυλοδαρμό.

Κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε και συνέλαβε τον 13χρονο μαθητή καθώς και τους γονείς του, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ακόμη μαθητή που συμμετείχε στην επίθεση. Ο ανήλικος πήγε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες που του πρόσφεραν οι γιατροί αποχώρησε για το σπίτι του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η εκδήλωση ανέδειξε τη στρατηγική κατεύθυνση της Porsche στην ηλεκτροκίνηση, με τη νέα Macan να ενσαρκώνει τη δέσμευση της μάρκας για κορυφαίες επιδόσεις και...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι βραδύποδες που ζουν στην Κεντρική και Νότια Αμερική θα μπορούσαν να εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, προειδοποιούν οι...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακοί για τους Πειραιώτες ήταν οι Τάιλερ Ντόρεϊ (19π.) και Φίλιπ Πετρούσεφ (18π.), όμως αυτός που έκρινε τον τελικό ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην αίθουσα 1, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 525 τ.μ. υψηλής αισθητικής και μοντέρνας σχεδίασης ο επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά και να...