Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μαίρη Αυγερινοπούλου: Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για τις ανήθικες προτάσεις

“Είναι θέμα επιλογής, πάντα είμαστε οι επιλογές που κάνουμε. Εγώ όταν κοιτώ στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι”.

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου μιλά στην κάμερα του «Γεια Σου» και τον ρεπόρτερ Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρεται στις αλλαγές που σημειώνονται στη θεματολογία και το στήσιμο στο «Πρωινό ΣουΣού», ενώ ρωτήθηκε και για το περιστατικό με την ανήθικη πρόταση που αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε δεχθεί στο ξεκίνημά της από κάποιο προϊστάμενο πρόσωπο.

«Είναι μία απόφαση που δεν αφορά στο πάνελ. Αφορά στον κεντρικό παρουσιαστή και την παραγωγή της εκπομπής. Εμείς αυτό που κρατάμε είναι ότι είμαστε πάντοτε διαβασμένοι, σωστά ενημερωμένοι και η Ελένη υπηρετεί την ενημέρωση πολύ όμορφα», δηλώνει αρχικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Έχω μάθει να διαβάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι ένας δείκτης αλλά δεν σου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μία εκπομπή κάνει τη μία μέρα 17% και την άλλη 7%; Δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα», απαντά η γνωστή δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση.

Πρόσφατα, η Μαίρη Αυγερινοπούλου αποκάλυψε πως δέχθηκε ανήθικη πρόταση από προϊστάμενό της, όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Όταν αυτή αρνήθηκε, εκείνος την έστειλε σε ρεπορτάζ που δεν ήταν αρμοδιότητά της, ώστε να την «εκδικηθεί».

«Συνέβαινε στα δικά μου τα χρόνια, ήταν έντονο το φαινόμενο. Όταν ήσουν νέα και ωραία, ήταν έντονο. Είναι θέμα επιλογής, πάντα είμαστε οι επιλογές που κάνουμε. Εγώ πήγα στο ρεπορτάζ, δεν είπα όχι. Εγώ όταν κοιτώ στον καθρέφτη, δεν ντρέπομαι», σχολιάζει η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε για το εάν όλα αυτά τα χρόνια έχει δει πρόσωπα να εξελίσσονται τηλεοπτικά λόγω του ότι υπέκυψαν σε αντίστοιχες ανήθικες προτάσεις, η Μαίρη Αυγερινοπούλου αρκέστηκε να πει: «Θέλεις να σου απαντήσω;».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όταν παρουσιάστηκε, το 2017, το X-ADV συνδύαζε με πρωτοφανή μέχρι τότε τρόπο τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής adventure μοτοσυκλέτας και ενός Scooter καθημερινής ευχρηστίας στην...

ΥΓΕΙΑ

Τα άτομα που γυμνάζονται το Σαββατοκύριακο έχουν τα ίδια οφέλη με εκείνα που ασκούνται όλη την εβδομάδα, όπως διαπιστώνει νέα μελέτη. Η άσκηση το...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι βραδύποδες που ζουν στην Κεντρική και Νότια Αμερική θα μπορούσαν να εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, προειδοποιούν οι...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον στόχο της μεγάλης μεταρρύθμισης στα προνοιακά επιδόματα που καταβάλλει το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μέσω του ΟΠΕΚΑ αναφέρεται η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη,...